Op zoek naar een coach in de omgeving van Groningen?

Persoonlijke en professionele ontwikkeling is een belangrijke voorwaarde voor succesvol leven en werken. Investeren in je persoonlijke groei en het ontwikkelen van je talenten is altijd waardevol en soms ook noodzakelijk om verder te komen. 

Aanleiding voor een coachingstraject kan zijn dat je in je werk of persoonlijk tegen bepaalde terugkerende thema’s aanloopt. Thema’s waarover je ontevreden bent hoe het gaat.

Het kan ook zo zijn dat je net een stap gemaakt hebt (nieuwe functie, nieuwe werkgever, …). Je kan wel wat hulp kan gebruiken om op snelheid te komen.

Of je wordt steeds minder uitgedaagd in je huidige baan. Je vraagt je af wat je vervolgstap zou kunnen zijn.

Coaching kan dus gaan over allerlei zakelijke en of persoonlijke ontwikkelingen, projecten of algemene omstandigheden in jouw leven of jouw werk.

Doel daarbij is dat je in je kracht komt. Dat je steeds beter begrijpt welke factoren daarop van invloed zijn en hoe je dat kan beïnvloeden.

Werkwijze

Startpunt voor het coachingstraject is het vraagstuk waarbij je geholpen wil worden. Soms heb je dit meteen scherp. Het kan ook zo zijn dat je hulp nodig hebt bij het helder krijgen van dat vraagstuk.

Daarna gaan we aan de slag.

In onze coachingsgesprekken zullen jouw actuele werk- of levenservaringen (casus) centraal staan. We zullen deze uitdiepen en onderzoeken hoe je ervoor kan zorgen dat je effectiever (en plezieriger) met situaties kunt omgaan.

Naast de casus zullen we jouw wijze van reageren tijdens de coachingsbijeenkomsten als leermateriaal gebruiken. Waar zinvol zullen we aanvullende theorie gebruiken in de vorm van modellen, literatuur en hand-outs.

Geïnteresseerd?

Benieuwd naar wat we samen kunnen bereiken? Neem contact met me op (06-13736712) en we plannen een (gratis) oriëntatiegesprek.

Ik geloof in de eigen kracht en leervermogen van mensen. Tegelijk geloof ik dat je samen verder komt dan alleen. In dit gratis oriëntatiegesprek gaan we dan ook meteen de diepte in om te onderzoeken wat voor jou belangrijk is. Wat jouw persoonlijke of zakelijke barrières zijn. Verkennen hoe je deze overwint. Dit resulteert in een persoonlijke coachvraag en bij jou passende doelen die jou motiveren. Is er ook een wederzijdse klik en besluit je je te laten coachen? Dan vormen deze coachvraag en doelen de rode draad voor onze gesprekken.